Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış yürütmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz kırmızıınabilir bunun dışında mutlulukçe gösterilen yönetmeliklere müsait olmalıdır.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sav konusu dirilik kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangınlar gâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Namuslu ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın bâtınindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli süre emin hale getirir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Ayrıksı bir şpeş ise kapıların bütün bütün zahir duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve peyda şekilde kullanılacaksa bir Yangın Çıkış Kapısı sensör bulunmalıdır. 

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bunun kucakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Report this wiki page